Hoppa till innehåll

Om FalkensBild.se

Välkommen till min sida FalkensBild.se

Här på sidan kommer jag visa mina bilder av olika teman. Jag har inte fastnat i något speciellt fack utan jag är en så kallad all round-fotograf, men det har faktiskt blivit en hel del naturbilder den senaste tiden.

Min kamerautrustning är av märket Nikon och helt digital, men innan den digitala kameran gjorde sitt intåg hade jag Pentax-kameror som vapen och som då var analoga. I mitt egna fotolabb framkallade och kopierade jag mina bilder själv. En härlig tid som jag ibland kan längta tillbaka till.

Under åren 2010 och 2011 läste jag kurserna Digital bildbehandling och Fotografi – Visuell kommunikation på Högskolan i Jönköping. Det var där jag fördjupade mig i det digitala bildarbetet. Det program jag idag använder är Adobe Lightroom och Photoshop. Jag fotograferar uteslutande i raw-format och jobbar därefter med bilderna i dessa bildbehandlingsprogram. 

Du får gärna kommentera mina bilder. Bilderna kan ses i både dator, surfplatta och mobiltelefon, men gör sig bäst på en datorskärm.

Roger Arnefalk, fotograf

Miss Li på scen
Miss Li